Wist je dat veel mensen teleurstellende ervaringen hebben met internet daten? Op de dansvloer leer je pas echt iemand kennen. Ben jij ook alleen? Kom naar een gezellig danscafé of feestavond en je leert echte nieuwe vrienden kennen.

——————

Wist je dat je ons ook kan inhuren voor jouw privé dansfeest of dansworkshop op jouw feestlocatie? Vraag eens naar de mogelijkheden.

——————

Wist je dat wij privé dansles organiseren als voorbereiding op een bruiloftsfeest? Maak het feest onvergetelijk en laat de avondgasten een dansles volgen. Of reserveer onze ervaren club DJ voor een onvergetelijk  feest. Vraag naar de mogelijkheden.

——————

Wist je dat wij op verzoek een Zumba Gold rolstoel dansprogramma kunnen organiseren voor dansliefhebbers met een lichamelijke beperking? Wij hebben een speciaal dansprogramma voor in de stoel. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een sessie op uw locatie.

——————

Wist je dat dansen gelukkig maakt en goed is voor je uithoudingsvermogen, coördinatie, geheugen, gewicht, bloeddruk en botten? Met dansen kun je snelheid trainen. Je reageert namelijk op de ritmes. Je traint ook je uithoudingsvermogen. Wanneer je een avondje gaat dansen, beweeg je al snel twee uur op de vloer. Daarnaast train je gevoel voor timing. De zijdelingse bewegingen die je met dansen maakt, versterken je scheenbeen, kuitbeen, en dijbeenbot. Ouderen die regelmatig dansen, hebben minder last van osteoporose. Onderzoekers van de University of Sydney ontdekten dat dansers sneller een vaste partner vinden.

Door: Tessa van den Berg 17-03-2010     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home      Dansles     Rock ’n Roll      Zumba®      Dansavonden  Single Dansles       

 

Zumba® Fitness      Zumba® Gold      Overig    Vacatures      Locatie en Contact