Wij toveren een lach op je gezicht.

Probeer Zumba Gold. Zumba Gold is het ideale dans/fitness programma voor iedereen die wil starten met Zumba. Zumba Gold is voor zowel dames als heren. De dansritmes zijn speciaal aangepast voor de beginnende Zumba deelnemers en voor de actieve oudere generatie. Een les duurt 45 minuten. De lessen worden als volgt aangeboden:

Sportzaal Brediushonk

Woerden

Zondag

10.00 uur.

Achterzaal Brediushonk

Woerden

Woensdag

19.30 uur.

Zalencentrum St. Joseph

Montfoort

Maandag

20.45 uur.

Zalencentrum St. Joseph

Montfoort

Donderdag

18.30 uur.

 

Wat kost Zumba Gold

Je betaalt 90,- per persoon voor 12 lessen. Je hebt 1 keer per week les op een vaste dag en een vast tijdstip. Je ontvangt bij deelname aan een cursus een leskaart. Deze is persoonlijk. Een leskaart is niet overdraagbaar. Wil je 2 keer per week les dan is er de Combikaart. Deze leskaart is beperkt beschikbaar. Je leskaart is geldig tot april. Je hebt voor Zumba® Gold (40+). Geen dans- of fitness ervaring nodig! 

 

Gezellig en gezond

Zumba Gold heeft een rustiger tempo dan een Zumba Fitness les. Het gaat botontkalking tegen, is goed voor de conditie, is cholesterolverlagend, maakt hart en longen sterker en vermindert het vet percentage. Heb je Reuma of Fibromyalgie? Dan is bewegen heel erg belangrijk. Bij Zumba Gold worden de spieren niet hoog belast. Al dansend smeer je de gewrichten. Zumba Gold is ook geschikt voor herstel na ziekte, blessure of operatie.

 

 

 

Alle cursussen wordt gegeven door officieel gecertificeerde Zumba instructeurs.

                       

Zumba® and Zumba® Fitness are registrered trademarks of Zumba Fitness, LLC
 Zumba® Logos on this website are used under license

 

 

Waarom is dansen zo gezond

Dansoefeningen zijn een bijzonder effectief middel om de veroudering van het menselijk brein tegen te gaan, zo blijkt uit een nieuwe studie. Dansoefeningen helpen zelfs beter tegen ouderdomsverschijnselen dan andere soorten lichaamsbeweging, zoals Nordic walking of fietsen. Dat melden Duitse onderzoekers in het wetenschappelijk tijdschrift Frontiers of Human Neuroscience. Bron: nu.nl (augustus 2017.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home      Dansles      Zumba®      Dansavonden      Foto’s      Locatie en Contact      Vacatures      Overig

 

     Zumba® Fitness      Zumba® Gold                                                                                                                                                 

 

Home      Dansles    Rock ’n Roll    Zumba®      Dansavonden      Foto’s      Locatie en Contact      Vacatures      Overig