Dans mee met een nieuwe serie in september 2019.

Kom naar een gratis Proefles

 

Wij toveren een lach op je gezicht.

Dans mee met onze gezellige Zumba cursus. Zumba is de manier om intensief te sporten en calorieën te verbranden terwijl je plezier maakt. Leer de spannende dansjes en moves met een verrassende hi-impact.

Zumba bij Promenade is genieten met lachende gezichten. Zumba® Fitness (20+)  Een les duurt 50 minuten. De lessen worden gegeven in de sportzaal van het Brediushonk in Woerden.

Aanvang 10.50 uur. Mailadres: dansklubpromenade@live.nl

 

 

Zumba® Fitness (20+)

Zumba Fitness wordt gegeven in Woerden op de zondagmorgen. Je betaalt  85,- per persoon voor 12 lessen. Je hebt 1 keer per week les op een vaste dag en een vast tijdstip. Je ontvangt bij deelname aan de cursus een leskaart. Deze is persoonlijk. Een leskaart is niet overdraag.

Wil je 2 keer per week Zumba, dan kun je Zumba Fitness combineren met de Zumba Gold. Hiervoor is er een combi kaart. Deze is beperkt beschikbaar.

 

Alle cursussen wordt gegeven door officieel gecertificeerde Zumba instructeurs.

                       

Zumba® and Zumba® Fitness are registrered trademarks of Zumba Fitness, LLC
 Zumba® Logos on this website are used under license

 

Waarom is dansen zo gezond

 

Dansoefeningen zijn een bijzonder effectief middel om de veroudering van het menselijk brein tegen te gaan, zo blijkt uit een nieuwe studie. Dansoefeningen helpen zelfs beter tegen ouderdomsverschijnselen dan andere soorten lichaamsbeweging, zoals Nordic walking of fietsen. Dat melden Duitse onderzoekers in het wetenschappelijk tijdschrift Frontiers of Human Neuroscience.

Bron: nu.nl (augustus 2017.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home      Dansles      Zumba®      Dansavonden      Foto’s      Locatie en Contact      Vacatures      Overig

 

     Zumba® Fitness      Zumba® Gold                                                                                                                                                   

 

Home      Dansles    Rock ’n Roll    Zumba®      Dansavonden      Foto’s      Locatie en Contact      Vacatures      Overig