Klik op deze knop voor onze Facebook pagina                  

 

 

 

Onze danslokaties:

 

 

Brediushonk,

Er is ruime parkeergelegenheid. Het Brediushonk is 8 minuten lopen vanaf het station Woerden. Danslessen worden gegeven in de Ballroom-zaal. Zumba Gold en Zumba Fitness in de sportzaal en de achterzaal.

 

Zalencentrum St. Joseph,

Het Sint-Joseph ligt in het centraal gelegen Montfoort, een kleine stad in provincie Utrecht. U kunt gratis parkeren. Danslessen worden gegeven in de Montfoortzaal. Zumba Gold (40+) en Zumba Fitness op maandagavond en donderdagavond wordt verzorgd in  de Montfoortzaal.

 

Grand Salon, Plein 7,

De “Grand Salon” Plein 7, hier vindt op regelmatige basis openbare dansavonden plaats. Op woensdagavond staan danslessen gepland. Parkeren in het centrum is dan gratis. Vlakbij is de parkeergarage Castellum. Adres: Kerkplein 18, 3441 BG, Woerden (Centrum.)

 

In verband met de Corona maatregelen zijn wijzigingen in het cursusprogramma en locatie mogelijk.

 

E-mail:      promenade@ziggo.nl of dansklubpromenade@live.nl

Telefoon:   06 376 10103

 

Bezoek ook onze Facebook pagina. Hierop wordt regelmatig leuke content geplaatst. Ben je nog geen Facebook vriend van Dansklub Promenade?  Meld je dan nu aan, dan accepteren wij jouw vriendschapsverzoek. Deel de meldingen van dansavonden en activiteiten ook op je tijdlijn en promoot hiermee promenade. Wil je op de hoogte blijven van alle dansactiviteiten? Stuur een berichtje naar promenade@ziggo.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.dansklubpromenade.nl/index_bestanden/image462.png

Home      Dansles     Rock ’n Roll      Zumba®      Dansavonden      Foto’s  

 

Zumba® Fitness      Zumba® Gold      Overig    Vacatures      Locatie en Contact