Doe iets buiten jullie comfortzone. Ga samen een spannende activiteit doen.

Dansschool Promenade organiseert in het seizoen 2019-2020 gezellige danscursussen op twee locaties.

- Maandagavond in St. Joseph zalencentrum in Montfoort.

- Vrijdagavond in het Brediushonk in Woerden.

Stap voor stap leren we je in clubverband de danspassen. De lessen hebben een persoonlijk karakter met aandacht voor het individu. Een dansles duurt een uur.

Lesrooster voor seizoen 2019-2020 (wijzigingen voorbehouden)

Lesrooster

dag

Lestijd

Locatie

Stijldansen 1e jaar

maandag

19.35 - 20.40 uur

Montfoort

Stijldansen 1e jaar

vrijdag

19.30 - 20.35 uur

Woerden

Stijldansen 2e jaar

vrijdag

20.35 - 21.40 uur

Woerden

Stijldansen 3e jaar

vrijdag

21.40 - 22.45 uur

Woerden

Instap cursus dansen

Heb jij in het verleden dansles gehad en heb je weer zin om te gaan dansen? Welkom. We geven je graag advies over alle mogelijkheden. Brons, Zilver, Goud of onze Trendclub. Jij bepaalt in welke lesgroep je instapt. Neem met ons contact op om je wensen te bespreken. 06 376 10 103 of mail je bericht.

 

Promenade Trendclub voor gevorderden

Heb je al meer jaren bij Promenade of bij een andere dansschool op dansles gezeten dan kun je kiezen voor de Promenade Trendclub. Hierbij dans je je eigen dansprogramma door en leren we je gedurende het dansseizoen nieuwe trendy variaties. Dus het maakt hierbij niet uit of je nu 3 jaar of 20 jaar danst. Bij voldoende deelname is deze club op Maandagavond in het St. Joseph zalencentrum in Montfoort.

 

Bij ons, geen heel jaar verplicht dansles

We starten met de danscursussen in september 2019. Er zijn lesclubs voor beginners en gevorderden. Je leert in 10 lessen, voor maar 115,- per persoon tot januari 2020, goed dansen met leuke dansroutines in de Ballroom en Latijns Amerikaanse dansen. Iedere week herhalen we het nieuw geleerde van de vorige les. Heb je een drukke agenda en moet je een keer een les missen? Je kunt  als beginner de gemiste dansles gratis inhalen op onze andere locatie. Na de cursus van 10 lessen kun je in januari 2020 door met het tweede deel van 14 lessen tot begin mei. Dus je zit bij ons niet vast aan een heel jaar verplicht dansles.

 

 

Inschrijven voor de dansles is per paar. Dames en heren kunnen los inschrijven. Inschrijven is dan altijd onder voorbehoud. Het geleerde in de praktijk brengen kan tijdens de gezellige Promenade openbare dansavonden en danscafés die  worden georganiseerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home      Dansles    Rock ’n Roll    Zumba®      Dansavonden      Foto’s      Locatie en Contact      Vacatures      Overig