Doe iets buiten jullie comfortzone. Ga samen een spannende activiteit doen.

Dansschool Promenade organiseert in het seizoen 2018 gezellige danscursussen op twee locaties.

- Maandagavond:    in de Montfoortzaal van het St. Joseph zalencentrum in Montfoort.

- Vrijdagavond:        in de Ballroomzaal het Brediushonk in Woerden.

Stap voor stap leren we je in clubverband de danspassen. De lessen hebben een persoonlijk karakter met aandacht voor het individu. Een dansles duurt een uur. Het Promenade instructie team bestaat uit vrijwilligers. Dansliefhebbers met jarenlange wedstrijd- en les ervaring.

 

Bij ons, geen heel jaar verplicht dansles

We starten met de danscursussen in september 2018. Er zijn lesclubs voor beginners en gevorderden. Je leert in 10 lessen, tot december 2018, goed dansen met leuke dansroutines in de Ballroom en Latijns Amerikaanse dansen. Iedere week herhalen we het nieuw geleerde van de vorige les. Heb je een drukke agenda en moet je een keer de les missen? Je kunt  bij ons de gemiste dansles gratis inhalen op onze andere locatie. Na de cursus van 10 lessen kun je in januari zelf kiezen om door te gaan met het tweede deel van de cursus. Dus je zit bij ons niet vast aan een heel jaar verplicht dansles.

 

Instap cursus dansen

Heb jij in het verleden dansles gehad en heb je weer zin om te gaan dansen? Welkom.

We geven je graag advies over alle mogelijkheden. Jij bepaald in welke lesgroep je instapt.

Neem voor alle mogelijkheden hierover contact met ons op.

 

 

Inschrijven voor de dansles gaat per paar. Dames en heren kunnen ook los inschrijven. Inschrijven als single is altijd onder voorbehoud. De kosten zijn  95,-- per persoon tot en met december 2018. Hierna bepaal je of je door wil in januari. Het geleerde in de praktijk brengen kan tijdens de gezellige Promenade danscafés die  worden georganiseerd. .

 

 

Dansen is gezond

 

Ongemerkt train je tijdens een gezellig avondje dansen je uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie, geheugen en gevoel voor timing. Een danser verbrandt evenveel kilocalorieën als iemand die wandelt, zwemt of fietst. Je rekt je hart en longen, je bloeddruk daalt en dansen verbetert de bloedcirculatie.

Ouderen die regelmatig dansen, hebben minder last van osteoporose.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home      Dansles    Rock ’n Roll    Zumba®      Dansavonden      Foto’s      Locatie en Contact      Vacatures      Overig