Openbare dansfeesten

Wat is leuker dan elkaar te ontmoeten tijdens een feestelijke dansavond.

Onze dansavonden en Danscafés zijn bekend binnen en buiten de regio. Een dansreis vol verrassingen. Ook onze trendy single dansen komen aan bod. Kortom, muziek waar je niet bij stil kunt zitten. Geniet mee en ervaar de gezellige sfeer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DANS AGENDA:

 

Zaterdagavond 14 maart 2020

OPENBARE DANSAVOND  Montfoort

Met Ballroom- Latijns-Amerikaanse dansen en singledansen. Wij nemen u mee op een muzikale dansreis langs de ritmes van de wereld. Ruim 300 m2 parket houten dansvloer staat tot uw beschikking.

 

Adres: Heiliglevenstraat 4, Montfoort

Aanvang: 20.30 uur

Entree: 8,- per persoon

 

____________________________________________________________

 

Zaterdagavond 11 april 2020

OPENBAAR PAASBAL Berg en Bosch

Dansen in een prachtig rijksmonument in Bilthoven. De Kapel, een van de meest karakteristieke gebouwen die Berg en Bosch rijk is.

Met Ballroom- Latijns-Amerikaanse dansen en singledansen nemen wij u mee op een muzikale dansreis langs de ritmes van de wereld in een inspirerende omgeving.

Ooit was het een middelpunt van het sanatorium Berg en Bosch. En ook vandaag is het weer een middelpunt, maar dan voor liefhebbers van stijldansen. De kapel beschikt over een prachtige parket-houten dansvloer en ruime gratis parkeer gelegenheid.

 

Adres: Professor Bronkhorstlaan 10, 3723 MB Bilthoven.

 

____________________________________________________________

 

Home      Dansles      Zumba®      Dansavonden      Foto’s      Locatie en Contact      Vacatures      Overig

 

Home      Dansles    Rock ’n Roll    Zumba®      Dansavonden      Foto’s      Locatie en Contact      Vacatures      Overig