Openbare dansfeesten

Wat is leuker dan elkaar te ontmoeten tijdens een feestelijke dansavond.

Onze dansavonden en Danscafés zijn bekend binnen en buiten de regio. Een dansreis vol verrassingen. Ook onze trendy single dansen komen aan bod. Kortom, muziek waar je niet bij stil kunt zitten. Geniet mee en ervaar de gezellige sfeer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DANS AGENDA

 

Zaterdagavond 17 augustus 2019

Openbare dansavond/Danscafé

Grand Salon, Plein 7, Woerden.

Een openbare dans- en feestavond. De Grand Salon (Plein 7) is een schitterende dans locatie met ruim 200m2 dansvloer. Parkeren in het centrum is op zaterdagavond gratis. Vlakbij is de parkeergarage Castellum. Geniet mee van een muzikale dansreis langs de ritmes van de wereld. Met Ballroom-, Latijns-Amerikaanse dansen, Singledansen, Twist, Rock 'n Roll en veel zomerse Video Dance classics .

Adres: Kerkplein 7, Woerden.
Aanvang: 20.30 uur.       

Entree: 8,- per persoon.

 

Kom naar deze Dansavond. Je ontvangt hier van ons  een gratis toegangskaart voor de dansavond op  zaterdagavond14 september.

 

 

Zaterdagavond 14 september 2019

OPENBARE DANSAVOND

Met Ballroom- Latijns-Amerikaanse dansen en singledansen. Wij nemen u mee op een muzikale dansreis langs de ritmes van de wereld. Nadere informatie volgt.

 

Home      Dansles      Zumba®      Dansavonden      Foto’s      Locatie en Contact      Vacatures      Overig

 

Home      Dansles    Rock ’n Roll    Zumba®      Dansavonden      Foto’s      Locatie en Contact      Vacatures      Overig