Wat is leuker dan elkaar te ontmoeten tijdens een feestelijke dansavond.

Onze dansavonden en Danscafés zijn bekend binnen en buiten de regio met altijd weer een spannende line-up. Een dansreis vol verrassingen. Muziek is een belangrijk onderdeel voor een geslaagde avond. Wij draaien gevarieerde stijldansmuziek uit de hedendaagse top 40, afgewisseld met swingende Classics en strikt danstempo. Ook onze trendy single dansen komen aan bod. Kortom, muziek waar je niet bij stil kunt zitten.

 

Geniet mee en ervaar de gezellige sfeer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de planning van de dansavonden houden wij zoveel mogelijk rekening met activiteiten bij andere dansscholen en dansclubs in de regio. Hierdoor is er minder kans dat dansavonden elkaar overlappen.

 

 

 

DANS AGENDA 

 

Zaterdagavond 29 juni 2019

DANSCAFÉ  St. Joseph Montfoort

Een openbare dans- en feestavond in een prachtige dans locatie in het centrum van Montfoort, met Ballroom- Latijns-Amerikaanse dansen en singledansen. Zalencentrum St.Joseph is een schitterende dans locatie met ruim 300m2 parket dansvloer.

Geniet van een muzikale dansreis langs de ritmes van de wereld. Parkeren in het centrum is gratis.

Adres: Heiliglevenstraat 4, Montfoort.

Aanvang: 20.30 uur.     Entree: 8,-  per persoon.

 

 

Zaterdagavond 17 augustus 2019

DANSCAFÉ Grand Salon, Plein 7 Woerden

Een openbare dans- en feestavond. De Grand Salon (Plein 7) is een schitterende dans locatie met ruim 200m2 dansvloer. Parkeren in het centrum is op zaterdagavond gratis. Vlakbij is de parkeergarage Castellum. Geniet mee van een muzikale dansreis langs de ritmes van de wereld. Met Ballroom-, Latijns-Amerikaanse dansen, Singledansen, Twist, Rock 'n Roll, Dance classics en veel meer.....

Adres: Kerkplein 7, Woerden.
Aanvang: 20.30 uur.           Entree: 8,- per persoon.

 

 

Home      Dansles      Zumba®      Dansavonden      Foto’s      Locatie en Contact      Vacatures      Overig

 

Home      Dansles    Rock ’n Roll    Zumba®      Dansavonden      Foto’s      Locatie en Contact      Vacatures      Overig